Biotrin гел за фуги – негативни коментари, мнения, цени, официален уеб сайт

Biotrin гел за фуги - негативни коментари, мнения, цени, официален уеб сайт
Biotrin гел за фуги - негативни коментари, мнения, цени, официален уеб сайт

Dr. Карл Kirchmayer: „.. В ИУ, ставни заболявания все още се третират с остарели и неефективни добавки, които се нуждаят от продължителна употреба през целия живот Докато в Европа, проблемът на заболявания на ставите решат е толкова просто, колкото да се отървем от студа“

Миналата година Карл Kirchmaier дойде на UE да проучи опита на техните UE колеги. Това, което видя в ИУ, каза той, не се поддава на обяснение. В нашата страна, според Карл, ревматология остана в средата на миналия век.

Просто се отървете от болки в ставите?

Фугите могат да

a href 2 Biotrin гел за фуги   негативни коментари, мнения, цени, официален уеб сайтBiotrin/9.jpg“ alt=““ class = „alignright“ width=“320″ height=“147″ />

бъдат лекувани винаги, дори и в напреднала възраст.

А просто евтин инструмент!

Научете повече тук!

След резонира представления в Германия, д-р Карл Kirchmaier се съгласи да даде интервю за изданието UE. Това лекар не харесва UE лекарство? И защо той твърди, че UE ГРАЖДАНИ с болни стави никога не може да бъде здрав?

– В интервю за германски журналисти, ти каза, че това, което вижда в ИУ ти изпадна в шок. Можете ли да коментирате това?

– Искам да кажа, че се отнасят добре към ИУ, до ИУ култура и на гражданите UE. Но при условие, което трябва, е лекарство, наистина е шок за европейските лекари. Имате медицина изостава най-малко 20, а може би от 30 години. Във всеки случай, при лечението на заболявания на ставите и опорно-двигателния апарат. Можем да кажем, че тази наука като Ревматология не съществува в ИУ.

Виж какво лекарите предполагат, когато лечението на фуги в ИУ преживява неочакван страничен ефект, първите дни без, Voltaren Fastum гел, диклофенак, teraflex, Nurofen и други подобни добавки.

Въпреки това, тези средства да не и да елиминира СЪВМЕСТНА и хрущяли болка, те се облекчи само симптомите на болестта – болка, възпаление, подуване. А сега си представете какво се случва на нивото на тялото. Когато човек взема едно хапче, причини за анестезия гел или инжекция марки, болката преминава. Но веднага след като инструментът прекрати дейността си, болката веднага се върна.

и болка е важен сигнал, той сигнализира, че съединението е патологичен процес. Просто да заглуши

болката, засегнатите стави са изложени на по-нататъшните опустошенията. Процесът на унищожаване се ускорява от 3-5 пъти и в крайна сметка води до необратими промени, до пълно обездвижване и увреждане.

Този начин за справяне с болки в ставите в Европа е бил използван в продължение на повече от 20 години. Средствата от болката се използват само в крайни случаи, хлътва и много внимателно. В Германия те се продават само по лекарско предписание и под строг контрол.

– И в Германия ситуацията с лечение на ставите

– Всички лекари в Германия, от преподаватели с обикновен ревматология лекари и лекарски асистенти, отдавна са разбрали, че е необходимо да се премахнат не последиците от болестта и нейните причини. Е

12 11 Biotrin гел за фуги   негативни коментари, мнения, цени, официален уеб сайт

ключът към пълно, бързо и безопасно лечение. Каква е основната причина за увреждане на ставите? Това е отлагането на орто-соли на нарушаване на циркулацията и синовиалната течност.

Сол, отлагането на повърхности на ставите, като шкурка заточване околните тъкани – костта и хрущяла. Растат кристали на орто-соли започват да нарани мускулна тъкан suhaila, кръвоносните съдове и капиляри. По този начин причинява възпаление, инфекция, подуване и силна болка.

В напредналите случаи големи концентрации на орто-соли лесно могат да се счупят парче кост с рязко движение, като по този начин причинява общо нетрудоспособност и за всички obezdil съвместно.

Просто се отървете от болки в ставите?

Фугите могат да бъдат лекувани винаги, дори и в напреднала възраст. А просто евтин инструмент!

Научете повече тук!

Следователно, немски ревматология предимно в лечение на ставите СИЛНИ> и възстановяване на кръвообращението в заболялата ставата на орто-сол, натрупани през годините, получен от него. Това, от своя страна, възстановява нормалното движение на синовиалната течност и започва процесът на възстановяване на тъкан на ставата.

P>

В действителност, човешките стави са много регенеративни, те самите знаят как да се възстанови, като опашка на гущер. Нужно е само малко да им помогне в това – да се освободи от „залепване“, за да ги орто соли и процесът ще продължи по своя собствена

.

През 90-те години на миналия век, швейцарските учени са успели да получат специална формула.

Този инструмент подпомага проникването на компонентите вътре молекулите на орто-соли и ги прекъсне отвътре – в резултат на почистените повърхности на ставите, възстановяване на кръвния поток и циркулация на синовиалната течност. ЗАВИНАГИ! Или по-скоро, докато, докато сол няма да се натрупват отново (но това ще отнеме няколко десетилетия). Няма нужда да се използват постоянно добавки за облекчаване на болката и възпалението. Няма нужда да се страхува, че след като става е „заби“ завинаги, напълно лишен от мобилността и ще трябва протези. Хората се превръщат в напълно здрави в продължение на десетилетия.

Когато видях UE медицинската статистика, косата ми настръхна. Знаеш ли, това, което в ИУ общата причина за инвалидност? Това не е нито рак СПИН нито диабет и остеоартрит!

В Германия днес ставни заболявания не се счита за опасен патология, освен ако, разбира се, ние не говорим за по-силни травматични

11 6 Biotrin гел за фуги   негативни коментари, мнения, цени, официален уеб сайт

увреждания: фрактури, раздробяване, разкъсване и др болка и възпаление в joints’m просто казвам, че те са „заразени“ с соли и е време да се чисти. След курс от 2-3 седмици за почистване на фуги да се върнат към нормалното и проблеми могат да бъдат забравени за следващото десетилетие.

– Как „чисти“ фуги в Германия

– Днес има специални инструменти, които са предназначени за почистване на фуги от солни депозити. Например, много добър инструмент е гела Biotrin. Biotrin гел съдържа три уникални компоненти в лесно смилаеми форма:. Отровата, рогата, мазнини, като инструментът е повишената ефективност

Biotrin гел осигурява цялостен лечебен ефект върху костите и хрущяла, синовиална течност, мускулните влакна тъкан на връзки и сухожилия. Цялата възможно обхвата от сложни реакции.

част Biotrin включва следните компоненти:

  • колаген -. Укрепва и тонове на хрущялната тъкан, подобрява нейната еластичност, повишава устойчивостта на износване
  • Хондроитин – има аналгетично и противовъзпалително действие е хрущяла, насърчава активно възстановяване на хрущяли
  • змийска отрова (микро-молекули) – премахва възпаление и инфектирана тъкан, спиране на процесите на разпад
  • глюкозамин облекчава болката.
  • Cell панталон Red ускори процеса на регенерация на тъканите на ставата
  • акула масло (алфа-елементи) – нормализира циркулация на синовиалната течност

– Biotrin, както знаем, не се продава в аптеките UE магазини

?

– Фактът на въпроса е, че има. UE лекари предпочитат да „фураж“ на населението с упойващи и Хондро тон, отколкото да се направят някои недвижими терапия. В този случай няма съмнение, UE-ревматолог, поне тези от тях, които се интересуват от прогресивни методи на лечение, знаят за Biotrin и неговите възстановителни способности. Но не смея да назначи средства, които не са включени в списъка на Министерството на здравеопазването.

Доколкото ми е известно, производител Biotrin гел искат да навлязат на пазара UE. Но той не се оставя да го направя, изобретяването на стотици препятствия (бюрокрацията в ИУ е неизкореним).

– Какъв съвет бихте дали на хората с болни стави, които живеят в UE

Прости хора, особено хора, след 50, страдат от изостаналостта на UE медицина най-много. Това не е по тяхна вина, това е просто начина, по който системата на здравеопазването.

За щастие има решение. Ние се съгласихме с UE SMRC Ревматология за възможността да отстрани Biotrin безплатно за всички граждани на ИУ, които имат проблеми със ставите. Персоналът на SMRC е създаден специален център дистрибуция и сме осигурили набор от инструменти. Така че сега всеки гражданин на UE може да получи безплатно Biotrin, произведен в съответствие с немска технология.

Тази възможност вече се възползвали няколко хиляди граждани на ПУ. Всеки, който получи Biotrin, Ви молим да се оцени колко добре те помогнаха на добавката по скала от 1 до 10. В този момент в изследването участвали повече от 3000 души и средна оценка 9,97 средства от 10.

Както можете да видите, Biotrin гел помогна да спечелят мобилност и освобождаване от болката на хиляди граждани UE и можете да го направите, за да бъде един от тях.

– Как мога да получа този инструмент за безплатно

– До края на разпределените партията. Но ние искаме да предупредим, че запасът остава много малко. Поръчки могат снежна топка. Работи от уста на уста, хората се разминават информация, съвети от приятели, купен за роднини. Дори не сме очаквали, че информацията ще бъде Biotrine да се разпространява толкова бързо.

Zhanna Chernyakova

Благодаря ви. Много полезно! Поръчано Biotrin. Консултантът каза, че все още е там, но свършва бързо. Успешно се качи на новините.

Victor Zheleznov

Аз съм един от тези, които вече са успели да се опита Biotrin и мога да кажа, че това neranwood. Това наистина е най-добрият. Аз Artronic с опит – имаме 7 години ме измъчват с това заболяване. Е готова да вземе хапчета и използване на добавки през целия ми живот, но в края на краищата, след като разбира Bitrina болката е изчезнала. Наистина нямаше. Бихте го препоръчвам на всеки, – това ще ви помогне

Майкъл Depew

Аз съм 63-годишна възраст. Коленете ми наранени от 53 години. Наскоро болката стана непоносима. Един приятел лекар (приятел от детството) ми каза, че за тази програма и не се препоръчват за превозното средство преди 3 месеца. Сега скача като планина … не, не е така) Само разходка в Общото! Средства огън!

Kumar Elena

Left заявлението. Обещаната след 5 дни ще бъде в състояние да получи по пощата. Аз наистина се надявам.

Олга Kuzminskaya

Основната цел на лекарите по мое мнение, за да ни зареди повече пари, те не ми пука. На всеки шест месеца е било грешка. Тази година през есента на тази Panajachel, че ме беше страх да говорят. Били дори не погледна какво имам още на заболяването и как това ще се отрази на тялото. Безразличието и обозначаване на тези добавки, за които те получават от фирми. Може би и на други места не е така, но не съм сигурен. Ние имаме това лекарство. И за европейския начин – добрата новина

Artem Kucherov

Да, в нашата страна, само за да умре. Аз съм 59 години. Две трети от своите връстници са загинали, а другият едва можеше да се дължи на постоянно болка в моите крака, ръце, гръб … струва да мисля за

Константин Rudakov

Инструментът е наистина добра. го взе терапия миналото лято (син бе доведен от Европа). Подагра няма! В момента няма никакви симптоми. Изненадан себе си. Чувствайте се по 5+. Препоръчайте този инструмент за всеки. Особено, ако бонусът безплатно!

Alice

Също така има опит терапия Biotrina и положителна. Беше постоянно инжекциите и след Biotronik за втория месец на лятото!

Людмила Fedulova

И ми хареса този инструмент. Отначало седеше на етодолак, тогава мелоксикам + на ketorol. Но после изведнъж спря да работи. След това отидох на лекар и той ме посъветва да се опита нов инструмент Biotrin (лекарят беше млад, най-вероятно все още вярва, че медицината трябва да бъде за хората, не за да изпомпват пари!). Biotrin ми помогна да облекчи болката почти веднага, но изкарах курс в пълен размер, както се препоръчва от лекар. След 3 седмици забравиха какво boleznennostew изобщо. Чувствам се страхотно, както в младостта си!

Artem Wagner

съсед на вилата, той е на 72 години, често се е оплакал на долната част на гърба. Но през последния месец, за да го видите активна и весел. Казах, че се намазва Biotrin, внукът му донесе отнякъде.

Tatiana Kiryushkin

Като чета по немските форуми становищата на германците около Biotrin, ето и ето, но е прав в краищата на очите! Слава Богу, успях да попълните формуляра. А и безплатен успя да се, твърде хубаво

Пол Рийд

научили за Biotrin на един от форумите за съвместни страдащите. Има много да се хваля за техните резултати. Реших да си поръчат. Използвайте само ден 3 и вече забележимо подобрение. Болката е изчезнала напълно, скърцането стана zamentno затишие малко подуване все още, но много по-добре, отколкото беше. Като цяло, резултатите от курса ще пишат, но в началото на един щастлив

Marina Kornilova

Благодаря ви. Поръчано за себе си и съпруга получи безплатно. На въпрос на консултанта, когато ще се продава в аптеката – това каза неизвестен. Тъй като това може да е единственият ни възможност да изпробвате инструмента

Elena Pisareva

Благодаря ви!

Внимание! Информацията, представена в статията е проучвателно в природата. В статията не се обажда за самолечение. Само квалифициран лекар може да направи диагноза и лечение, дава препоръки зависи от индивидуалните особености на пациента.

Станиела Яркова
About Станиела Яркова 81 Публикации
Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна. Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи. Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада. В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.   има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.   най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.