Black Latte за загуба на тегло – как да го използвам? къде да го купя, аптека, цена

Black Latte за загуба на тегло - как да го използвам? къде да го купя, аптека, цена
Black Latte за загуба на тегло - как да го използвам? къде да го купя, аптека, цена

Black Latte кафе концентрат, който се агресивно рекламира като универсален лек за загуба на тегло. За да се разбере свойствата на напитката, внимателно разгледа неговия състав, историята на възникването и опита на приложение в практиката.

Историята на кафето черно, лате

Редовните на фитнес клубове са добре запознати с качествата на кофеин и L-карнитин. Кофеинът допринася за факта, че по време на обучението изгорени от въглехидрати и мазнини недостъпни резерви на организма (при нормални условия, въглехидратни резерви се консумира, на първо място, и мазнини – отложено за „черни дни“).

L-карнитин е

12 3 Black Latte за загуба на тегло  как да го използвам? къде да го купя, аптека, цена

отговорен за транспортирането на липидни киселини в клетките

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

на мускулната тъкан. Когато концентрацията на това вещество ускорява липидния метаболизъм и, следователно, се изгарят бързо натрупване на мазнини.

В Южна Корея решиха да съчетаят приятното с полезното, добавяйки, разтворимо кафе L-карнитин. През 2015 г., меню Сеул кафе появи млечен кафе коктейл Dabang, вкусове като класически лате, но въглища черен цвят: предприемчиви Корейците го сложи в едно питие не само е L-карнитин, и земята дървени въглища. Въглен е ефективно абсорбиращ, който помага за премахване на токсините от тялото.

В САЩ предписание Black Latte взаимодейства творчески. Тъй като има много вегетарианци, питието започна да добавите соев или бадемово мляко. В Ню Йорк кафе Black Latte често украсени с растителен крем с въглища органични черупки от кокосови орехи. Въглища-черно кафе рекламира като „мечтата на Сакскобургготски“.

Параметри Black Latte

Fashion Black Latte достигна и бившия Съветски съюз. В UE продават разтворим концентрат наречен Black Latte, който рекламира като изгаряне на мазнини напитка.

В Black Latte:

 • L-карнитин – вещество, което ускорява липидния метаболизъм. скорост на връзката на процеса на разграждане на мастни киселини, в резултат на повишените физически способности, голяма яснота на мислене и способност за концентрат;
 • хромен пиколинат е съединение, което се подобри инсулин ефект върху тялото. Хром намалява апетита и по-специално, глад за сладкиши;
 • активен въглен е естествен абсорбент, които допринасят за почистване на червата от токсини.

напитки 2 супени лъжици концентратът трябва да се разтварят в 200 мл вода. Препоръчителна дневна напитка една чаша черно, ЛАТЕ.

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

P>
Условия за ползване Black Latte

рекламни претенции, че пиенето на лате въглища по всяко време на деня с изключение вечерни часа (Black Latte освежава, ако да се пие през нощта, може да предизвика безсъние).

Ето защо, за да се използва Black Latte, за да отслабнете, трябва след употреба на алкохол най-малко половин час, за да упражнява или поне един час да ходи.

Отделно трябва да се каже за хром пиколинат. Тъй като веществото засилва ефекта на инсулин, добавки обикновено се вземат след хранене, когато нивото на глюкоза в кръвта е особено висока. Следователно Black Latte най-добре да се пие след закуска или обяд.

Формулиране на правила, при които Black Latte най-ефективен:

 • напитката трябва

  11 1 Black Latte за загуба на тегло  как да го използвам? къде да го купя, аптека, цена

  да се консумира след хранене;

 • след като Black Latte трябва да се упражнява или да вземе дълга разходка.

За тези, които не ходят на фитнес залата, е най-добре да се пие сутрин, след закуска, и ходи на работа.

Противопоказания Black Latte

хром пиколинат има ефект върху панкреаса. С панкреатит и диабет да се използва Black Latte неконтролируемо не. Тези, които страдат от тези заболявания, преди да започнете да намалите теглото си с Black Latte, трябва да се консултирате с вашия лекар.

Трябва да се консултирате с лекар и ако след употреба на алкохол хора, които смятат, че са здрави, чувстват изтръпване в областта на панкреаса. Тези симптоми понякога показват начален заболяване.

ефективност Black Latte

Black Latte е много по-скъпи от обичайните миг или реален кафето. Производителите концентрат правилно преценява, че този, който плаща за техните продукти прилични пари, промяна на реда на деня ще започне да се движи повече, да се хранят по-малко сладкиши. Това само по себе ви позволява да отслабнете.

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

Съдържа се в концентрирани добавки ускорят някои процеси, но не трябва да се очаква, че това ще бъде възможно да губят повече от 2-3 кг на месец. За да се постигне по-сериозни резултати, ще трябва да се опита. Запишат в фитнес клуб, напълно ревизира вашата диета

Станиела Яркова
About Станиела Яркова 81 Публикации
Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна. Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи. Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада. В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.   има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.   най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.